ZONDAG 1 SEPTEMBER 12:00 - 20:00
JULIANAPARK, VENLO

Ons team

In 2005 is het festival ontstaan op initiatief van Tasilo Pieck. In 2008 heeft Nina Bellen het stokje van hem overgenomen. Na vier succesvolle edities besloot Nina zich te gaan richten op haar eigen bedrijf. Vandaag de dag is A Day in the Park uitgegroeid tot een erkend festival in Venlo en omstreken. Met dank aan Loekie van der Sterren, Sjanneke Hendrix en Juulke Engels die vijf mooie edities hebben georganiseerd.

Vanaf 2017 organiseerden Lisa Keizer, Alyse Dielen en Daniëlle Peeters dit mooie evenement. Robin Smeets hielp sinds 2018 mee.

Dit jaar is het de beurt aan Lonneke Christis, Lieke Lenders en Anneleen Bruil. Zij hebben een team om zich heen verzameld van energieke, creatieve en gedreven mensen. Samen met Bert Marsman, Jelle van Marcke, Wouter Marsman en Guillaume Josse beloven ze er wederom een succesvolle editie van te maken!

Ontmoet het team

Anneleen Bruil

Anneleen Bruil

Annie is verslaafd aan Instagram, en social media in het algemeen! Dus wie beter dan zij, kan de promo van het event op zich nemen? Wat je kunt verwachten? Inside information, de gezichten achter het festival, toffe weetjes over de artiesten en alvast wat teasers over het randprogramma! Je kent haar misschien wel van Huisgenot, Meisjes Van De Nacht en het Café van Grenswerk. Ze doet dus eigenlijk van alles een beetje!

Lonneke Christis

Lonneke Christis

Lonneke werkt al enige tijd als productieleider bij Poppodium Grenswerk. Hier zorgt ze ervoor dat, van voor tot achter, alles goed in elkaar zit. Ze is een echte regeltante en tijdens deze dag zal zijn dan ook zorgen dat alle artiesten op het juiste moment op het juiste podium staan! Verder is dit een echt horecatijger, en wil ze graag door in de productiewereld, dus dit is de uitgelezen kans om nog meer ervaring op te doen!

Lieke Lenders

Lieke Lenders

De toekomstig dance programmeur van Poppodium Grenswerk kan uiteraard niet ontbreken in dit team. Al bijna 3 jaar organiseert zij de bekende Huisgenot feestjes en is zij 1 van de 2 ‘Meisjes Van De Nacht’ waarmee ze o.a. de Karaokeshow en ZIN IN GIN verzorgt. Voor A Day In The Park zal zij voornamelijk zorg dragen voor de programmering samen met Jelle.

Bert Marsman

Bert Marsman

Ons team bestaat uit een hoop gezellige mensen, waaronder Bert! Hij is het brein achter de lekkere gerechten die bij Grenswerk Café op de kaart staan. Dus je kunt wel zeggen dat koken en alles wat met food te maken heeft, zijn passie is! Verder is hij een echte regelaar en zorgt hij dat alles in goede banen wordt geleid tijdens A Day In The Park!

Jelle van Marcke

Jelle van Marcke

Plaatjes draaien, feestjes organiseren en artiesten boeken, Jelle van Marcke draait er zijn hand niet voor om! Een aanwinst in ons team dus! Je kent hem misschien beter als SIX FEET UP, en organisator van Huisgenot. Hij scout de leukste sing- en songwriters, de beste upcoming dj’s en de hipste bandjes! Zeer blij zijn we dus dat ook hij zich aan heeft gesloten bij A Day In The Park.

Wouter Marsman

Wouter Marsman

Bij Café Central is Wouter de man achter de strakke planningen. Dus dat komt mooi uit, want daar schiet de rest nogal eens tekort in! Verder is hij een horecaman van het eerste uur. Dus daarin kan hij ons goed adviseren. Ook gaat hij samen met Guillaume op sponsorjacht! Dus bij hem moet je zijn als je nog wat wil toevoegen aan dit toffe event!

Guillaume Josse

Guillaume Josse

Die toffe evenementen op de Markt? Daar is Guillaume verantwoordelijk voor vanuit Café Central. Een echte ervaringsdeskundige dus! Hij heef onder andere Annie de fijne kneepjes van het horecavak bijgeleerd, dus op dat gebied zitten we helemaal goed met hem! Hij zit samen met Wouter in de sponsorcommissie. Dus als je graag je steentje bij wil dragen aan dit mooie evenement, spreek hem gerust eens aan!

Maar we kunnen dit natuurlijk niet alleen. Hiervoor hebben we de hulp van vrijwilligers nodig, die er net zoveel plezier aan beleven als dat wij dat doen. Wil jij ons helpen om van A Day in the Park 2019 een succesvolle editie te maken? Neem contact met ons op via aditpvenlo@gmail.com.

Wij gaan dit jaar alles uit de kast halen om er een mooie editie van te maken met veel muziek, dans en zon!