Over ons 

‘A Day in the Park’ is een gratis picknickfestival dat podium biedt aan beginnend regionaal muziek-, dans- en theatertalent. Bezoekers genieten in het gras van zelf meegebrachte drank- en etenswaren en van de spetterende optredens. A Day in the Park is het gezelligste picknickfestival van Venlo en omstreken. Dit jaar vindt de veertiende editie van het festival plaats op zondag 1 September in het Mgr. Nolenspark.

Alle talenten treden belangeloos op en ook de organisatie van het evenement is geheel vrijwillig.

Organisatie 

In 2005 is het festival ontstaan op initiatief van Tasilo Pieck. In 2008 heeft Nina Bellen het stokje van hem overgenomen. Na vier succesvolle edities besloot Nina zich te gaan richten op haar eigen bedrijf. Vandaag de dag is A Day in the Park uitgegroeid tot een erkend festival in Venlo en omstreken. Met dank aan Loekie van der Sterren, Sjanneke Hendrix en Juulke Engels die vijf mooie edities hebben georganiseerd.

Vanaf 2017 organiseerden Lisa Keizer, Alyse Dielen en Daniëlle Peeters dit mooie evenement. Robin Smeets hielp sinds 2018 mee. 

Dit jaar is het de beurt aan Lieke Lenders, Lonneke Christis en Anneleen Bruil. Zij hebben een team om zich heen verzameld van energieke, creatieve en gedreven mensen. Samen met Bert Marsman, Jelle van Marcke, Stan Heijsters, Wouter Marsman en Guillaume Josse beloven ze er wederom een succesvolle editie van te maken!

Maar we kunnen dit natuurlijk niet alleen. Hiervoor hebben we de hulp van vrijwilligers nodig, die er net zoveel plezier aan beleven als dat wij dat doen. Wil jij ons helpen om van A Day in the Park 2019 een succesvolle editie te maken? Neem contact met ons op via aditpvenlo@gmail.com.

Wij gaan dit jaar alles uit de kast halen om er een mooie editie van te maken met veel muziek, dans en zon!

 
 

 

logo3x
Contact

Mail: aditpvenlo@gmail.com

 

Co-producent:

logo_grenswerk@2x

logo3x